۰۹۲۰۳۲۷۰۰۲۹

چگونه با تنهایی کنار بیاییم؟

تقریباً همه هر از گاهی تنهایی را تجربه می‌کنند. این احساس می‌تواند به ویژه در تعطیلات، روز ولنتاین ، تولدها و زمان‌های استرس شدید قابل توجه باشد.
تعداد بزرگسالانی که احساس تنهایی می‌کنند بسیار زیاد است، در یک نظرسنجی 61٪ از افراد مورد بررسی گفتند که احساس تنهایی می‌کنند. با این حال، مردم همیشه در مورد احساس تنهایی خودشان صحبت نمی‌کنند و همیشه نمی‌دانند که با این احساسات چه کنند.
تاثیرات تنهایی
به غیر از دردناک بودن عاطفی، تنهایی می‌تواند از جهات مختلفی بر افراد تأثیر بگذارد:
افسردگی
یک مطالعه در سال 2021 منتشر شد، ارتباط بین تنهایی و علائم افسردگی را در گروهی از بزرگسالان 50 سال و بالاتر نشان داد. تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که تنهایی و افسردگی ممکن است از یکدیگر تغذیه کرده و آن‌ها را تداوم بخشند.
سلامت جسمانی
چندین مطالعه استرس عاطفی را با ایمنی جسمانی مرتبط کرده‌ است. تحقیقات دیگر تنهایی و افسردگی را با سلامتی و آرامش ضعیف‌تر مرتبط می‌کند. بنابراین، افرادی که تنهایی را تجربه می‌کنند، مستعد ابتلا به انواع مسائل سلامتی هستند.
درد فیزیکی
تحقیقات نشان می‌دهد که مناطقی از مغز که با طرد اجتماعی سروکار دارند، همان نواحی هستند که درد فیزیکی را پردازش می‌کنند و اثباتی بر توضیح علمی به «قلب شکسته» هستند.
استراتژی های مقابله با تنهایی
اگر احساس تنهایی می‌کنید، کارهایی وجود دارد که می‌توانید در مورد آن انجام دهید. در زیر 9 استراتژی برای مقابله با تنهایی آورده شده است.
به یک کلاس یا باشگاه بروید
خواه یک کلاس هنر، کلاس ورزش یا باشگاه کتاب باشد، پیوستن به یک کلاس یا یک باشگاه به طور خودکار شما را در معرض گروهی از افرادی قرار می‌دهد که حداقل در یکی از علایق شما مشترک هستند. کتابخانه محل یا باشگاه‌های محل خود و همچنین پارک‌های شهر و بخش‌های تفریحی را بررسی کنید تا ببینید چه چیزی در دسترس است.
پیوستن به یک کلاس یا باشگاه می‌تواند حس تعلقی را با عضویت در یک گروه ایجاد کند. این حس تعلق می‌تواند خلاقیت را تحریک کند، چیزی را به شما بدهد که در طول روز منتظر آن باشید و به جلوگیری از تنهایی کمک کند.
داوطلب شدن برای هدفی
داوطلب شدن برای هدفی که به آن اعتقاد دارید می‌تواند مزایایی مشابه شرکت در کلاس یا پیوستن به یک باشگاه داشته باشد: ملاقات با دیگران، عضویت در یک گروه و ایجاد تجربیات جدید. همچنین مزایای نوع دوستی را به همراه دارد و می‌تواند به شما کمک کند تا معنای بیشتری در زندگی خود پیدا کنید.
این امر علاوه بر کاهش تنهایی، شادی و رضایت بیشتری از زندگی را به همراه دارد. علاوه بر این، می‌تواند به شما کمک کند تا نسبت به آنچه در زندگی خود دارید احساس قدردانی عمیق‌تری داشته باشید.

گروه‌های آنلاین پیدا کنید
از آن‌جایی که تنهایی یک موضوع تا حدودی گسترده است، افراد زیادی در اینترنت وجود دارند که به دنبال افرادی برای ارتباط هستند. با پیوستن به گروه‌های آنلاین که بر اساس علایق مشترک متمرکز شده‌اند، افراد با علایق مشابه خود را پیدا کنید. بررسی کنید که آیا برنامه‌هایی که استفاده می‌کنید، مانند برنامه‌های تناسب اندام یا تمرین، یک عنصر اجتماعی یا صفحه بحث برای پیوستن دارند یا خیر.
شما باید مراقب باشید که با چه کسانی از طریق اینترنت آشنا می‌شوید و بدیهی است که اطلاعات شخصی مانند شماره حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید، اما می‌توانید با افرادی که به صورت آنلاین آشنا می‌شوید، پشتیبانی واقعی، ارتباط و دوستی پایدار پیدا کنید.
تقویت روابط موجود
احتمالاً از قبل افرادی را در زندگی خود دارید که می‌توانید بهتر آن‌ها را بشناسید یا ارتباطاتی با خانواده دارید که می‌تواند عمیق‌تر شود. اگر چنین است، بیشتر با دوستانتان تماس بگیرید، بیشتر با آن‌ها بیرون بروید و راه‌های دیگری برای لذت بردن از روابط موجود و تقویت دوستی‌هایتان پیدا کنید.
اگر در تلاش برای یافتن انگیزه برای ارتباط با عزیزان خود هستید، ممکن است مفید باشد که به آرامی شروع به ایجاد روابط کنید. فقط یک دوست یا یکی از اعضای خانواده را که می‌توانید با او ارتباط برقرار کنید، پیدا کنید. همچنین دانستن اینکه حمایت اجتماعی قوی برای سلامت روان شما مفید است، اطمینان بخش است.

خودمراقبتی را تمرین کنید
وقتی احساس تنهایی می‌کنید، که هر کاری که می‌توانید انجام می‌دهید تا از احساس تنهایی رهایی پیدا کنید. مراقبت از خود همیشه ایده خوبی است، به خصوص زمانی که احساس ناراحتی یا تنهایی می‌کنید. خوردن غذای مغذی، ورزش و خواب کافی در دراز مدت احساس بهتری در شما ایجاد می‌کند.
ذهن خود را مشغول نگه دارید
حواس خود را از آن احساس تنهایی دور کنید و با خود قرار بگذارید. اگر سرگرمی‌ای دارید که همیشه می‌خواستید به آن بپردازید یا پروژه‌ای برای بهبود خانه دارید که در لیست کارهایتان باقی مانده است، زمانی را صرف سرمایه گذاری روی خود و علایق خود کنید و ذهن خود را در این فرآیندها مشغول نگه دارید.
به یک مشاور یا روانکاو مراجعه کنید
تحقیقات نشان می‌دهد که تنهایی و علائم افسردگی می‌توانند همدیگر را تداوم بخشند، به این معنی که هر چه بیشتر تنها باشید، بیشتر احساس افسردگی می‌کنید و بالعکس. گاهی اوقات فقط رفتن به کلاس یا باشگاه و ملاقات با افراد دیگر کافی نیست.
ممکن است زمانی که در کنار آن‌ها هستید همچنان احساس تنهایی کنید که در واقع می‌تواند نشانه افسردگی یا اضطراب اجتماعی باشد. اگر این مورد برای شما صادق است، ممکن است ایده خوبی باشد که به دنبال مشاوره خانواده برای کمک به احساس تنهایی باشید، به خصوص اگر علائم دیگری از افسردگی را نیز احساس می‌کنید .